Sk Doo 7724 Cnc

Začetki našega, na trgu dodobra uveljavljenega podjetja SK d.o.o. segajo v leto 2005 in so vezani na avtomobilsko industrijo, ki smo ji v kasnejših letih dodali delovanje na področju strojegradnje ter orodjarstva. Pri tem smo ohranili priučene vrline, kakršne so profesionalnost, natančnost, zanesljivost in prilagodljivost, zaradi katerih danes veljamo za enega najzanesljivejših partnerjev vodilnih podjetij tako v Sloveniji ter Evropi kot Združenih državah Amerike in na Kitajskem.

Naše storitve vključujejo CNC obdelavo, struženje, rezkanje in izdelavo namenskih strojev ter orodij, v svojih vrstah pa imamo več programerjev, ki skrbijo za tehnološko najnaprednejše rešitve. Kreativen in strokovno usposobljen kader skupaj z zadovoljstvom strank tudi sicer predstavlja steber našega poslovanja. S tem namenom nenehno vlagamo v karierni razvoj zaposlenih in njihovo število povečujemo sorazmerno s širjenjem poslovnih prostorov ter proizvodne zmogljivosti.

Smo zaupanja vredni

Transparentno opravljanje storitev

Prilagojeno izvajanje naročil

Odgovorno ravnanje s strankami

Galerija

Jamčimo kakovost.

 

Certifikat ISO 9001

Smo prejemniki mednarodnega standarda, ki temelji na osmih načelih vodenja kakovosti, s katerimi se izkazuje predanost vrhunskosti in dobri poslovni praksi.

3D merilni stroj

V lasti imamo visoko zmogljiv 3D CNC koordinatni merilni stroj, ki zagotavlja natančno merjenje malih in srednje velikih vzorcev ter popolno kontrolo nad izdelki.

Visoko kvalificiran kader

Načrtovanje, izdelavo, dodelavo in nadzor nad tehnološkimi rešitvami zaupamo strokovno usposobljenemu ter k napredku in rasti usmerjenemu kadru.

 

Sk Doo Crop 7863

Sk Doo 7724 Cnc

Vzbujamo zaupanje.

 

Transparentno poslovanje

Na prvo mesto od nekdaj postavljamo zaupanje, zato svojim strankam v kateremkoli trenutku omogočamo natančen vpogled v status naročila.

Pedantno opravljanje storitev

S pomočjo specializiranega kadra in vrhunske tehnološke opreme dosegamo najvišjo kakovost in obenem minimaliziramo možnost napak.

Profesionalen odnos do dela

Konkurenčnost, zanesljivost, natančnost in prilagodljivost so ob vrhunski kakovosti zagotovo naše najmočnejše prednosti.

 

Zaupajo nam:

Kolektor

Yaskawa

 

Hts Ic

Tpr

Keko

Lth